Vi har bemannad inlämning vardagar mellan klockan 18.00 och 20.00. Önskar du lämna utanför dessa tider så går det givetvis också bra. Vi önskar att du då kontaktar oss via e-post för överenskommelse av tid så att din motorcykel inte behöver stå utan bevakning längre än nödvändigt.

    Om du väljer att lämna din motorcykel utanför ordinarie inlämningstider så har vi färdiga formulär uppsatta utanför entrén där du fyller i nödvändiga uppgifter (du kan även ladda hem formuläret här och fylla i det i lugn och ro hemma), när du fyllt i det så lämnar du det på angiven plats eller skickar det till oss via e-post innan du lämnar motorcykeln.

    Tänk på att du ansvarar för fordonet fram tills dess att du fått en inlämningsbekräftelse från oss via SMS eller e-post och att det därför är viktigt att du följer försäkringsbolagets krav på att motorcykeln skall vara låst med minst 2st. godkända lås (styrlåset räknas som ett lås). När du har låst din motorcykel så tar du en nyckeltagg som du finner vid entrén och märker med registreringsnummer och sätter alla nycklarna i innan du stoppar dem i nyckelinkastet i väggen. När du stoppar nycklarna i luckan så kommer de automatiskt att läggas i ett av försäkringsbolagen godkänt säkerhetsskåp.
    Om du väljer att lämna din motorcykel utan att först ha varit i kontakt med oss så kommer vi att kontakta dig inom ett par dagar med ett kostnadsförslag och en ungefärlig tid när motorcykeln beräknas vara klar.

    Vi kommer så snart ni mottagit inlämningsbekräftelsen att ställa in motorcykeln i ett låst och larmat utrymme med kameraövervakning,

    Hämtning av fordon

    Vi har bemannad utlämning vardagar mellan klockan 18.00 och 20.00. Önskar du hämta utanför dessa tider så går det givetvis också bra. Vi önskar att du då kontaktar oss via e-post för överenskommelse av tid.

    Om du väljer att hämta din motorcykel utanför ordinarie utlämningstider så kommer vi att skicka en betalningslänk via SMS eller e-post till dig och så snart vi mottagit full betalning kommer vi att ställa ut din motorcykel och lägga nyckeln i en s.k. nyckelgömma och därefter skicka ett SMS med kod till gömman (koden byts efter varje utlämning). Tänk på att från det att vi meddelat dig koden så är ansvaret för motorcykeln ditt och att du därför bör hämta den snarast.
    Hämtar du motorcykeln utanför ordinarie tider kommer kvitto och arbetsbeskrivning att skickas via e-post efter betalning.