Hur varsam och försiktig man än är om sina saker så kommer de förr eller senare att behöva repareras eller kräva underhåll och byte av slitagedelar så som bromsar, drivpaket etc. och då kan det kännas tryggt att lämna sin ögonsten till oss.

    Vår verkstad är auktoriserad av SYM, MotoCR samt Fantic till vilka vi alltid använder oss av originaldelar om inte du som kund specifikt önskar andra alternativ (har du garanti kvar så bryts denna om annat än originaldelar används). Som auktoriserad verkstad vet du att vi alltid är välutbildade på just dessa märken och har tillgång till alla specialverktyg osv.
    Att vi är auktoriserade betyder även att vi utför garantiärenden, återkallelser m.m.
    Det är även dessa fabrikat som har första prioritet när vi har mycket att göra i verkstaden.


    Genom en kombination av flera faktorer så kan vi erbjuda högkvalitativa och prisvärda reparationer. Vi har lång erfarenhet av fordonsteknik och felsökning samt använder den senaste diagnosutrustningen från TEXA vilket gör att vi ofta kan lokalisera ett problem snabbt vilket innebär en lägre felsökningskostnad för dig som kund (lyckas vi inte hitta felet så betalar du inte heller någonting).
    Allt vi använder är givetvis av högsta kvalité och är godkänt av respektive tillverkare, det gäller allt från verktyg till delar och vätskor.