Vi är en auktoriserad SYM, MotoCR samt Fantic verkstad men erbjuder naturligtvis även service för de allra flesta hojar och mopeder på marknaden och ALLTID med bibehållen nyhojsgaranti då vi följer de direktiv som tillverkarna kräver och till skillnad mot de flesta småverkstäder så har vi verktyg för att göra diagnostik och nollställa servicelampor-/meddelanden vilket krävs för att servicen skall räknas som fackmannamässigt utförd.

    Hos oss får du alltid ett serviceprotokoll där du tydligt kan se vilka servicepunkter vi har utfört och självklart får du även en stämpel i serviceboken om du har en sådan med dig.

    Till SYM, MotoCR samt Fantic använder vi oss alltid utav originaldelar samt Motuls oljor medans vi till övriga märken använder oss uteslutande av delar som motsvarar eller överstiger originalkvalité och som är godkända utav fordonets tillverkare.
    De vätskor vi använder (oljor/kylarvätska/bromsvätska etc.) har alltid den klassificering och viskositet som just din hoj kräver.


    Offertförfrågan på service
    Fyll i formuläret nedan med så mycket uppgifter du har möjlighet att ge oss så återkommer vi inom kort med ett kravlöst kostnadsförslag.